Logo-White

Yodo Display

Med Yodo Display så arbetar ni enkelt med digital skyltning. Med samma system och lika enkelt som ni uppdaterar era hemsidor sköter ni era displayer på distans oavsett var ni befinner er. Ett enkelt sätt att sprida information externt och internt.

Designen anpassas efter era önskemål och ni använder samma administration som hemsidan när ni enkelt anpassar era budskap till skärmpresentationerna.

Enkelt: Presentera material som ni redan har lagt in på er hemsida, till exempel, webbshop-produkter, nyheter, aktuella erbjudanden eller videofilmer med mer. Med Yodo Display får ni full kontroll på er egen multimedia kanal.

Vi skapar en snygg och funktionell layout för era skärmar baserat på grafiken från er hemsida eller era önskemål. Vi hjälper även till att guida och utbilda er i verktyget så att ni kommer igång ordentligt!


Instruktioner För Yodo Display »

Välkommen att kontakta oss för mer information »

Yodo Display

Med Yodo Display så arbetar ni enkelt med digital skyltning på skärmar. Med samma system och lika enkelt som ni uppdaterar era hemsidor sköter ni era displayer på distans oavsett var ni befinner er. Ett enkelt sätt att sprida information externt och internt.

Designen anpassas efter er hemsida och ni använder samma text och bilder från filarkivet när ni enkelt anpassar era budskap till skärmpresentationerna.
Presentera nyheter, aktuella erbjudanden eller videos.
Med Yodo Display får ni full kontroll på er egen multimedia kanal.

Se exempel på Display här
Notera att displayerna kan skilja sig beroende på vilken skärm du använder eftersom de är skapade i olika proportioner. ( Prova gärna att ställa in visningsläge HDTV på skärmen 720p - 1280×720)

Yodos egen
Templet i Gävle
Gluggen

Gestrike Magasinet
Rönngrens

Pris 95:-/månad baserat på avtal om Yodo hemsida, annars 195:- månad.

Vi skapar en snygg och funktionell layout för era skärmar baserat på grafiken från er hemsida.

Instruktioner För Yodo Display

yodo, display, digital signage, cms,
yodo, display, digital signage, cms,
yodo, display, digital signage, cms,